Theaterdingen

Chris droomt ervan om een kleine voorstelling met een geknutseld decor te maken.
En zo af en toe lijkt het er al behoorlijk op.

Roode Bioscoop

Net als in 2017 zal Chris ook dit jaar drie avonden verzorgen in de Roode Bioscoop. Waarschijnlijk zal hij daar zijn Man-met-de-microfoon-Kersthoorspel-in-acht-delen gaan opnemen. Wie in ieder geval mee zal spelen is de onnavolgbare Cecile Heuer.
De avonden vinden plaats op 20, 21 én 22 december. Kaarten zijn nu misschien al verkrijgbaar via de site van de Roode Bioscoop.

Ochtendtalkshow

Van 2012-2016 verzorgden Paulien en Chris de Ochtendtalkshow voor Oerol. Dat betekende dat ze voor iedere gast een aparte jingle maakten, powerpointpresentaties hielden, mensen live opbelden als dat nodig was en natuurlijk ook diverse artiesten en medewerkers van Oerol interviewden. Na vijf jaar was het weer tijd voor iets anders vonden ze, maar ze missen het ook nog ieder jaar.

Onbekende Laatste Woorden

In de lente van 2012 speelden Paulien en Chris een probeersel getiteld ‘Onbekende Laatste Woorden’ op het festival XL De Ateliers in Dronten.

View-o-Rama

In 2007 en 2008 speelde Chris samen met Paulien Cornelisse de voorstellingen ‘View-o-Rama’ en ‘De Terugkeer van View-o-Rama’ op diverse festivals (o.a. Oerol, De Parade, Boulevard, Gentse Feesten)

Live vanuit de Stoek

In 2011 speelden ze samen in de speciaal voor Oerol gemaakte talkshow ‘Live vanuit de Stoek’, een combinatie van theater en talkshow. Gasten in de talkshow waren o.a. Jeroen Pauw, Daphne Bunskoek, Eefje de Visser en Tim Knol.

Cabaret

In een ver verleden vormde Chris samen met Fedde Hoekstra een alleraardigst cabaretduo. Onder de naam R.O.S. ‘92 maakten ze de voorstelling ‘Uit den Polder’ waarmee ze in 1992 een tweede plek behaalden op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Na hun studies toerden ze onder een andere, veel betere, naam door het land met hun voorstelling ‘Hou je van Nederland, braad je in Croma’. De betere naam was overigens De Garde.